مزایا
معایب
چراغ چشمکزن LED تکخانه، از یک ماژول LED با رنگ قرمز یا زرد تشکیل شده است. این چراغ در دو نوع برقی و خورشیدی (سولار) تولید میشود. در مدل سولار، از یک پنل خورشیدی ۱۰ وات استفاده شده که چراغ را در تمام ساعات شبانهروز بهصورت مداوم روشن و چشمکزن نگه میدارد. استفاده از قطعات باکیفیت در این محصول، موجب طول عمر بالا و عملکرد پایدار آن شده است.
چراغ چشمکزن LED دوخانه برای افزایش هشدار و ایمنی در تقاطعها طراحی شده است. این چراغ در دو نوع برقی و خورشیدی موجود است و در مکانهایی که دسترسی به برق وجود ندارد یا کابلکشی دشوار است، نوع سولار گزینهای ایدهآل به شمار میرود. استفاده از LED ترافیکی با شدت نور و شار نوری بالا، سبب میشود نور آن از فواصل دور قابل مشاهده باشد.
چراغ چشمکزن سهخانه LED دارای پنل خورشیدی ۳۰ وات، دو باتری ۱۲ ولت ۷ آمپر و سه ماژول مجزای LED است. رنگ LEDها (زرد یا قرمز) بسته به نیاز مشتری قابل انتخاب است. از این نوع چراغ معمولاً در تقاطعهای پرخطر و معابر حادثهخیز استفاده میشود که نیاز به هشدار دائمی و قابلرویت از فاصله زیاد دارند.
چراغهای هشداردهنده سولار مخصوص نصب در تقاطعهای خطرناک و مسیرهای پرتردد هستند. در این محصولات از LEDهای ترافیکی با شدت نور بالا و شار نوری قوی استفاده شده که دید مناسب حتی از فواصل دور را فراهم میکنند. عدم نیاز به کابلکشی و مصرف برق، باعث شده این چراغها گزینهای اقتصادی و کاربردی برای نصب در فضای شهری و جادهای باشند.
چراغهای چشمکزن LED در مدلهای تکخانه، دوخانه و سهخانه تولید میشوند. نصب چراغهای راهنمایی چشمکزن خورشیدی بسیار ساده و سریع است و به دلیل مستقل بودن از شبکه برق، در هر مکانی قابل استفاده هستند. این چراغها مناسب معابر شهری، تقاطعها، جادهها و مناطق پرتردد هستند.
قیمت چراغ چشمکزن با توجه به تعداد خانهها (تک، دو یا سهخانه) و نوع تغذیه (برقی یا خورشیدی) متفاوت است. جهت استعلام قیمت روز و مشاوره تخصصی برای انتخاب مدل مناسب با ما تماس بگیرید.
مشخصات فنی